Старомізунський ліцей ім.Василя Верховинця
Меню сайту
...
Директор ліцею Сова Ольга Володимирівна
Реєстрація в ЗЗСО
Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти
Годинник
ВШО
Всеукраїнська школа онлайн
УЦОЯО
Український центр оцінювання якості освіти
ЗНО
ЗНО
"Гаряча" лінія
Національна дитяча «гаряча» лінія
ОІППО
ОІППО
БПД
Безоплатна правова допомога
Календар
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2015 » Октябрь » 15

               Згідно з Указом Президента України 14 жовтня було установлено державне свято – День захисника України, яке відзначатиметься від цього року щорічно. Це свято направду має бути всенародним, бо захисниками України є учасники національно-визвольних рухів ХХ століття, учасники революції гідності, добровольці і військові-контрактники, волонтери, діти, дорослі – всі, хто в різний спосіб наближає перемогу над російським загарбником. В цей буремний рік боротьби за рідну землю від одвічного нашого ворога маємо здобутки новітніх патріотів –  борців АТО.

               Напередодні Дня захисника України в Старомізунській школі І-ІІІ ступенів ім. В. Верховинця відбувся парад пісні та строю і святковий концерт. На урочисті заходи були запрошені воїни АТО, колишні випускники школи, жителі сіл Старого Мізуня, Нового Мізуня та Кропивника.

         Учні 9, 10, 11-х класів продемонстрували військовий вишкіл під час параду та віддали честь присутнім учасникам військових дій.

              Директор школи Сова Ольга Володимирівна звернулася із словами: «Народна мудрість стверджує, що Земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може. Для цього  завжди знаходяться мужні, сміливі, самовіддані патріоти, які готові захистити територію, суверенність і незалежність України, якими і є Ви, наші захисники-односельці».

           Із словами подяки за моральну підтримку, матеріальну допомогу, яку школа неодноразово надавала бійцям, звернувся командир 128 бригади Данилів Віктор і вручив директору школи бойовий прапор, привезений із Станиці Луганської.

           Запрошені гості Курус Володимир Любомирович, Данилів Віктор Васильович, Грушаник Богдан Миронович, Проців Дмитро Васильович, Мельник Ігор Геннадійович, Дидяк Михайло Богданович подякували за теплий прийом та побажали миру, спокою в нашій Україні. Учні подарували на згадку про зустріч символи-обереги – солом’яних ангелів.

     Нині завдання кожного українця продовжити їхню справу за повне визволення, відстоювати честь і гідність, вболіваючи за долю України.

        Слава Україні!

         Героям слава!

Переглядів: 640 | Додав: мізунь | Дата: 15.10.2015

Пошук
...
Дистанційне навчання
...
Ми у Фейсбук
...
Ми у YouTube
ВОМС
ВОМС Вигодської селищної ради
ВОМС
ВОМС Вигодської селищної ради
STOP булінг
STOP Булінг
...
ІФОЦППСР
osvita.ua
Освіта.юа
МОН України
Міністерство освіти і науки України
...
Електронні версії підручників
...
Старий Мізунь 
...
Українське ділове мовлення. Календар свят
Калькулятор
Вхід на сайт
Архів записів