Старомізунський ліцей ім.Василя Верховинця
Меню сайту
...
Директор ліцею Сова Ольга Володимирівна
Реєстрація в ЗЗСО
Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти
Годинник
ВШО
Всеукраїнська школа онлайн
УЦОЯО
Український центр оцінювання якості освіти
ЗНО
ЗНО
"Гаряча" лінія
Національна дитяча «гаряча» лінія
ОІППО
ОІППО
БПД
Безоплатна правова допомога
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » Архив новостей
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 20 21 »

Переглядів: 491 | Додав: мізунь | Дата: 12.01.2018

Переглядів: 327 | Додав: мізунь | Дата: 29.12.2017

   27 та 28 грудня 2017 року відбулися новорічні свята для групи 5-річок, учнів 1- 2 класів, учнів 5-7 класів та учнів 3-4 класів, учнів 8-11 класів відповідно.

  Після офіційної частини свята для учнів була проведена новорічна дискотека. Новорічні виступи усіх учасників створили гарний і святковий настій учням і вчителям на всі зимові канікули.

           

          

Переглядів: 317 | Додав: мізунь | Дата: 29.12.2017

    Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Таких людей називають доброчинниками, благодійниками, меценатами, спонсорами.

   Належна робота закладів освіти, особливо їх матеріально-технічне забезпечення, в сучасних умовах неможлива без спонсорської підтримки. Не є виключенням і Старомізунська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Василя Верховинця. Нашу школу постійно підтримують благодійники – керівники підприємств і підприємці, що працюють на території Вигодського куща. Підбиваючи підсумки року, що відходить,  ми хочемо подякувати за постійну допомогу школі нашим благодійникам, а саме:

  • Директору ДП «Вигодське лісове господарство» Матусевичу Олександру Борисовичу;
  • Генеральному директору ТзОВ «Уніплит» Гурко Володимиру Анатолійовичу;
  • Директору ТзОВ «Уніплит» Коломійцю Анатолію Анатолійовичу;
  • Директору благодійного фонду «Вигодський край» Пенгрин Ліліані Йосипівні;
  • Приватному підприємцю, депутату районної ради Лучківу Василю Богдановичу;
  • Депутату районної ради Довжанському Юрію Васильвичу;
  • Приватному підприємцю Сові Ігорю Михайловичу;
  • Приватному підприємцю Мельничуку Василю Михайловичу;
  • Голові батьківського комітету Мельнику Богдану Ярославовичу, всім членам батьківського комітету та батькам учнів школи;
  • Депутатам сільської ради і голові виконкому Старомізунської сільської ради Сащину Руслану Ярославовичу

   Усім цим щирим та безкорисливим людям Господь воздасть сторицею за щедрість і добро, подаровані дитячим серцям. Бажаємо благодійникам міцного здоров'я, добра, миру, злагоди, здійснення усіх задумів і сподівань, Божої опіки у житті та радості зустріти Новорічні та Різдвяні свята.

  Щиросердечно дякуємо Вам за Ваше небайдуже ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння важливості шкільного виховання. Висловлюємо надію на подальшу співпрацю.

  Напередодні свята Святого Миколая всі учні Старомізунської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів отримали подарунки від депутата обласної ради, директора ДП «Вигодське лісове господарство» Олександра Борисовича Матусевича. За такий приємний, безкорисливий внесок учні, батьки і педагоги школи сердечно дякують добродійнику і бажають йому міцного здоров'я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі і повертаються до Вашої родини щастям, любов’ю, миром, злагодою і удачею

  Велику вдячність висловлюємо батькам, які підтримують благодійні проекти нашої школи.

 В рамках проекту «Збережемо новорічне дерево живим», з ініціативи учнівського самоврядування, придбано ялинку та новорічні прикраси та оформлено новорічно-різдвяну фотозону у вестибюлі школи.

 До Дня Святого Миколая, в рамках проекту «Гостинці від Святого Миколая» учні, за допомогою батьків, влаштували благодійний ярмарок домашніх виробів із тіста. За виручені кошти придбали подарунки для жителів Вигодського Будинку опіки. З солодкими гостинцями та добрими побажаннями і святковим концертом разом з Миколаєм вони і завітали в Будинок опіки, де їм завжди раді.

 Якщо будеш сам творити добро – воно тобі й вернеться, і чим більше ти зробиш людям добра, тим багатшим станеш. Отже, будьте добрими і милосердними і поспішайте робити добро!

Святий вечір на поріг - світлого Різдва для всіх!

Хай до вас він завітає з тим, що серце забажає.

Хай рікою щастя ллється, хай добро в сім'ї ведеться.

Хай між вами згода буде, хай Ісус вас не забуде

Переглядів: 392 | Додав: мізунь | Дата: 20.12.2017

Переглядів: 848 | Додав: мізунь | Дата: 18.12.2017

Переглядів: 407 | Додав: мізунь | Дата: 06.12.2017

Переглядів: 316 | Додав: мізунь | Дата: 01.12.2017

 

 

Переглядів: 555 | Додав: мізунь | Дата: 24.11.2017

    23.11.2017 року у рамках співпраці Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та методичного кабінету (завідувач Т.Гошовська) відділу освіти Долинської районної ради (в.о. начальника В.Олійник) на базі Старомізунської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. (директор О.Сова) проведено семінар-тренінг для директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи району з проблеми «Демократичне врядування в умовах освітніх перетворень». 
      Учасники семінару-тренінгу через інтерактивні форми взаємодії проаналізували орієнтовні цілі нової демократичної школи; демократичне врядування та управління закладів освіти в умовах реалізації Закону України "Про освіти"; поняття "академічна доброчесність" та відповідальність за її порушення.
    Керівники закладів освіти області спільно з О. Нижник, С.Клімковською, майстер-тренерами - швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU", провели вправи "Узи партнерства", "Теорія ненасильницької комунікації" та виокремили переваги демократичного врядування у закладах освіти області.

Переглядів: 366 | Додав: мізунь | Дата: 24.11.2017

Переглядів: 329 | Додав: мізунь | Дата: 20.11.2017

     Проблема фінансування загальноосвітніх шкіл існує віддавно і закриється напевно не скоро. І якщо вдається добитися фінансування якоїсь роботи задля створення сприятливих умов освітнього процесу, то – це велика радість для всіх.

  В таку радість десятого листопада цього року перетворилося завершення заміни внутрішньої системи опалення Старомізунської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Василя Верховинця. Школі 44 роки, а внутрішня система до цього часу не мінялася і не чистилася. Вже протягом шести років дирекція школи зверталася до органів місцевої та районної влади, районного управління освіти з інформацією, що в осінньо-зимовий період в школі не дотримується температурний режим, не можна створити нормальні умови для навчання учнів, але ні результати моніторингу температурного режиму в приміщеннях школи, ні прохання дирекції школи і батьківського комітету вище зазначеними органами не були почуті. Єдине, що було зроблено в 2016 році, – це зроблено кошторис на заміну системи опалення. 

  

    З цим кошторисом і проханням допомогти поміняти внутрішню систему опалення дирекція школи в грудні 2016 року звернулася до депутата обласної ради, директора ДП «Вигодське лісове господарство», Олександра Борисовича Матусевича, який, подумавши трішки, впевнено сказав: «Постараємося допомогти». А коли вкінці липня 2017 року Олександр Борисович передзвонив: «Будете мати цього року тепло», то ми вже не сумнівалися – воно буде! Бо Олександр Матусевич – це людина слова, відповідальна, принципова, чесна людина. Кошти, яких не можна було винайти ні в місцевому, ні в районному бюджетах, Олександр Борисович, за сприяння і розуміння Палійчука Миколи Васильовича, депутата Івано-Франківської обласної ради, голови Постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Івано-Франківської обласної ради, залучив із обласного бюджету.

    11 жовтня 2017 року Довжанським Юрієм Васильовичем були завезені перших сто батарей і величезна купа труб, побачивши які, працівники школи засумнівалися, що до зими усі ці труби можна поміняти. Але коли 12 жовтня до роботи взялася бригада Мельничука Василя Михайловича, яка складалася із шести молодих, сильних і вмілих хлопців-майстрів: Стефанишина Василя, Цапа Василя, Настасяка Назара, Теренчина Романа, Кренціва Руслана і Савчина Володимира, то всі сумніви розвіялися. Вже за два дні всю стару систему демонтували і почали монтувати нову. Розуміючи ситуацію наближення холодних днів, хлопці працювали завзято, злагоджено, організовано, старалися не заважати навчальному процесові, тому їх робота тривала і в суботи, а завершувалася щодня о 20 год.. Весь цей час і Матусевич О.Б., і Довжанський Ю.В., і районний депутат Лучків В.Б. цікавилися станом робіт, турбувалися, чим можна допомогти. Навіть допомагали організовувати екскурсії для дітей у тих випадках, коли треба було розвантажити приміщення школи.

  

     Не відставали від майстрів і працівники школи, які буквально за руками прибирали, чистили, латали, шпаклювали, фарбували і забілювали всі щілини. Не дивно, що якби не нові батареї і труби, то ніхто би і не сказав, що три тижні тому в приміщеннях школи були «руїни».

    Рівно через місяць від початку робіт, 10 листопада 2017 року, нова внутрішня система опалення була запущена в дію, і всі учні та працівники школи були надзвичайно щасливі і вдячні людям, що до цієї доброї справи долучилися. 

  Витрачати кошти для дітей – це вкладати інвестиції в майбутнє. Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми дітей, покладаючи надії на те, що вони виростуть здоровими, добрими, розумними. Бачачи людяність, доброту, доброзичливість, благодійність Олександра Матусевича, Миколи Палійчука, Юрія Довжанського, Василя Лучківа, Василя Мельничука та всіх інших людей, добрі справи яких гідні наслідування, діти запозичили чудовий приклад доброчинності, яка згодом вернеться до інших людей сторицею.

   Діти нашої школи стали свідками особливої турботи і небайдужого ставлення до проблем освіти. Низький уклін Вам, шановні добродії, від педагогічного, батьківського і учнівського колективу Старомізунської ЗОШ за те, що проблеми навчання наших школярів не залишили Вас байдужими, що Ваше милосердя, порядність, діловитість дозволили Вам зробити такий великий добродійний внесок у справу навчання школярів нашого села.

  

       Від усього серця бажаю Вам здоров’я, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу турботу, за Вашу непохитну віру в майбутнє. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.
Хай Вам всім Бог посилає своє благословення на добрі діла! Адже школа була, є і буде в житті кожного.

Ольга Сова, директор школи

 

 

 

Переглядів: 340 | Додав: мізунь | Дата: 13.11.2017

Переглядів: 330 | Додав: мізунь | Дата: 10.11.2017

Жовтень щедрий на барви осінні

День учителя – свято ж яке!

Освітянській великий родині

Дітвора шле вітання палке!

Сьогодні усі надзвичайно красиві,

Тож сонечком сяйте нам, будьте щасливі!

Ці зустрічі з вами цікаві, охочі,

Щоб зорями сяяли вчительські очі,

А учні у школі трудились на славу,

І вище ваш труд цінувала держава!

 

Переглядів: 339 | Додав: мізунь | Дата: 29.09.2017

     Наша школа зайняла 35 місце серед 305 шкіл Івано-Франківської області у рейтингу шкіл України за результатами ЗНО 2017 року. Серед шкіл Долинського району наша школа посіла 5 місце після Долинського природничо-математичного ліцею, Долинської загальноосвітньої вечірньої школи ІІ-ІІІ ст., Долинської спеціалізованої школи I-III ст. №6, Долинської гімназії №1. Серед сільських шкіл району наша школа посіла 1 місце.

Переглядів: 370 | Додав: мізунь | Дата: 15.09.2017

Пошук
...
Дистанційне навчання
...
Ми у Фейсбук
...
Ми у YouTube
ВОМС
ВОМС Вигодської селищної ради
ВОМС
ВОМС Вигодської селищної ради
STOP булінг
STOP Булінг
...
ІФОЦППСР
osvita.ua
Освіта.юа
МОН України
Міністерство освіти і науки України
...
Електронні версії підручників
...
Старий Мізунь 
...
Українське ділове мовлення. Календар свят
Калькулятор
Вхід на сайт
Архів записів